Незамінним пристроєм для правильного та ефективного ведення бджільництва є кремовалка. Задачею даного виробу є переробка сировини (в даному випадку – меду) з метою його перетворення у вигляді крему. Традиційно цей інструмент розробляється з двох частин. Перша частина має резервуар для меду та кран, що призначається для зливу. Інша частина відрізняється наявністю двигуна та приводу, що в свою чергу обертає міксер та має лопаті. Така конструкціє є досить ефективним способом для отримання меду у відповідній формі за короткий час.
Перед використанням даного інструменту необхідно забезпечити повноцінний нагрів механізмів. Достатньо близько 25-28 градусів температури. Найважливіший момент при використанні – це підготовчі роботи. В першу чергу слід наповнити резервуар медом, підключити кабель до мотору та налаштувати час. Цей процес відбувається по-різному у кожної моделі кремовалки (залежить від виробника). Далі відбувається процес кремування, який триває протягом 4-8 діб з періодичністю зупинки двигуна та регулярної перевірки продукту. Таким чином, кремування меду – не швидкий, однак цікавий та ефективний процес.
Кремовалка для меду створена виключно для фахівців, які точно впевнені у правильності її використання. За умови правильної дії та підбору можна отримати максимально якісні результати з кремування. Для підбору обов'язково варто звернути увагу на:
Матеріали виробництва.
Бренд та цінову політику.
Сумісність з технічними та індивідуальними потребами бджоляра.
Даної інформації буде достатньо, щоб купити кремовалку за доступною ціною. Доставка товарів з платформи єБджоли здійснюється в м. Ковалівка та по всій території України без додаткових та прихованих платежів.