Як зробити свічку з вощини власноруч: поради для всіх бажаючих

Свічка з вощини своїми руками: покрокова інструкція для новачків та профі

Якщо ви є прихильником hand-made індустрії та полюбляєте робити все своїми руками, тоді спробуйте створити новий шедевр – свічки з вощини. Для творчих людей будь-яка свічка є символом енергійності, комфорту та затишку, при цьому не завжди є потреба у покупці дороговартісних виробів. Свічка з вощини своїми руками – це втілення власної енергії та справжній спокій. В результаті навіть майстрові-початківцю вдастся отримати натуральний засіб від стресу, який буде дуже довго нагадувати про хороше та створювати позитивні відчуття.

Свічки з вощини своїми руками: покрокова інструкція для початківців

Новачкам потрібно знати, в першу чергу, про необхідність правильної підготовки. Крім застосування важливих інструментів, майстер зазвичай вкладає душу та досвід, який в подальшому стає магічним для власника. Відтепер вам пропонується дізнатись про те, як зробити свічки з вощини без допомоги спеціалізованих компонентів:

  • Крок 1. Підготовка базових елементів. Достатньо мати лист вощини, гніт і невелику баночку. Також можна придбати деякі ароматизатори або декоративні елементи, наприклад, наклейки. Це дозволить створити відповідну атмосферу комфорту. Гніт пропонується застосовувати зазвичай з бавовни, оскільки він є абсолютно безпечним.

  • Крок 2. Нанесення декору. Потрібно взяти один лист вощини та натерти його невеликою кількістю ароматизаторів (за бажанням). Крім цього, важливо проводити натирання дуже обережно, адже різкий запах часто призводить до неприємного результату.

  • Крок 3. Прикріплення гніта до листа та скручування. Необхідно дуже легко втиснути гніт в вощину та почати скручення. Зверніть увагу: свічка своїми руками повинна мати рівні краї. Після закручування листа вощини можна щільно прикласти край.

Будь-які свічки в домашніх умовах можна прикрашати додатково за допомогою сухоцвіту, бісеру, наклейок тощо. Все залежить лише від побажань та фантазії майстра. Якщо з першого разу у вас не вийшло – не потрібно перейматися, адже справа виконується досить швидко, і можна спробувати ще раз майже одразу.

Свічки з вощини власноруч: додаткові рекомендації

Досвідчені майстри рекомендують початківцям звернути увагу на ширину та годовщину листа вощини. В деяких випадках можна створювати декілька декоративних виробів з одного листа. Крім цього, важливо створити спокійні умови та знайти натхнення ззовні. Деякі спеціалісти створюють онлайн-майстер класи та знімають відео про процес створення виробів, що значно спрощує завдання. Тепер, коли ви знаєте, як зробити свічку з бджолиного воску, можна приступати до роботи. Переглядайте багато прикладів в інтернеті, спілкуйтесь на тематичних форумах та отримуйте досвід з власної практики!

156

0

0

Залишіть свій коментар
Максим

Максим

єБджоли, бджоляр, 50+ бджолосімей

Інші статті
subscriptionБудьте в курсі новин, знижок, акцій та спец. пропозицій
Всі права захищені "єБджоли" © 2024